כאשר מתכננים לשלב עמדות אוכל באירוע, חשוב לחשוב מראש על קהל היעד ולהתאים את סוגי הדוכנים לאופי המשתתפים.
ילדים, לדוגמה, ישמחו לעמדות של פיצה, ברד, פופקורן או מתוקים, בעוד שמבוגרים עשויים להעדיף שייקים, מרקים, קפה איכותי או סלטים בהרכבה אישית.
מומלץ לבחור לפחות שלוש עד חמש עמדות שונות, כדי להבטיח גיוון קולינרי שיתאים לכל אורח באירוע – הן מבחינת טעם והן מבחינת סגנון הגשה.
חשוב גם לבדוק את נושא הכשרות בהתאם לאורחים – ישנם דוכנים המוצעים גם בגרסאות בכשרות מהודרת,
כולל תעודות ואישורים מתאימים. בנוסף, מומלץ לבחור בספק מנוסה ואמין, עם צוות מקצועי, שירות אדיב וניסיון באירועים דומים.
כך תוכלו להבטיח שהאוכל לא רק ייראה נהדר, אלא גם יוגש בצורה חלקה, בטוחה וטעימה.
-
גיוון קולינרי עשיר
העמדות מאפשרות להציע מגוון סגנונות קולינריה –
רחוב, איטלקי, ים‑תיכוני, אמריקאי, קינוחים וקפה. כל אורח מוצא משהו לטובתו. -
חוויה אינטראקטיבית וחברתית
הכנת המנות מול העיניים, בחירה עצמאית של מרכיבים, מאפשרת יצירת מעורבות והנאה בתהליך – ולא רק באכילה. -
טריות וטעם משופר
ההכנה במקום מבטיחה שמירה על טריות המזון והחום, בניגוד לקייטרינג שמוכן מראש ונשמר זמן רב.התאמה לאופי האירוע ולקהל
ניתן לבחור ולהתאים רכבי עמדות בהתאם לקהל (ילדים, מבוגרים, מפלגה רשמית)
ולמיקום (קיץ/חוץ – שייקים וגלידות; חורף/אולם סגור – מרקים וקפה). -
עיצוב ופן ויזואלי מרשים
הדוכנים נבנים מעוצבים ומושקעים, משתלבים בנראות הקונספט של האירוע ומוסיפים מימד אסתטי -
ייעול לוגיסטי ונוחיות תפעולית
אין צורך בארוחות ישיבה. כל דוכן מופעל בנפרד, כולל צוותי הגשה וציוד נלווה, המובילים עד לפינוי – חוסך מקום וזמן.